al vele jaren een stabiele factor

Administratiekantoor Non Stop - Hattem

Wie zijn wij

Administratiekantoor NonStop uit Hattem biedt een volledig pakket aan administratieve dienstverlening in combinatie met belasting- en financieel advies. We staan niet boven u, maar naast u. Want hoe beter wij u kennen, hoe beter we advies kunnen geven. En wist u al dat NonStop lid is van het Register Belastingadviseurs en de NOAB? Dit betekent dat kwaliteit bij NonStop gegarandeerd is.

Zorgen uit handen nemen

Eigenaar Marinus Kers heeft veel ervaring in advisering en de financiële en administratieve dienstverlening. Een maatschappelijk betrokken ondernemer die zijn visie uit in vertrouwen, kwaliteit en plezier in het werk. Hoe? Door uw administratieve zorgen uit handen te nemen. Niet alleen door belastingaangiftes te verzorgen, maar ook door advisering, het opstellen van jaarrekeningen en complete loonadministraties. Want juist dan kunt u zich richten op uw core business.

Ook voor particulieren

Ook als particulier moet u uw administratie goed bijhouden. Denk aan de aangifte inkomstenbelasting, maar ook de aangiften met betrekking tot de erfbelasting en schenkbelasting. NonStop verzorgt ook administratieve werkzaamheden voor particulieren en adviseert natuurlijk waar nodig.