Hezenbergerweg 22   |    8051 CG  Hattem   |   038 444 67 90   |   info@nonstopadvies.nl

Diensten

Administratie

Administratie bijhouden kost veel tijd. Zeker als u niet voldoende kennis heeft van de verplichtingen én mogelijkheden. Toch moet uw administratie goed op orde zijn, want deze verplichting is opgenomen in de Algemene wet inzake rijksbelastingen. Bovendien bespaart het zelfs onnodige kosten. Administratiekantoor NonStop kan uw totale administratie overnemen of een deel daarvan. Kies bijvoorbeeld voor een volledige boekhouding met belastingaangifte of voor alleen het samenstellen van de jaarrekening. Met behulp van verschillende boekhoudpakketten verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor of bij uw onderneming. Makkelijk, snel en tegen een scherp tarief. Benieuwd hoe we uw administratieve werkzaamheden uit handen kunnen nemen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Jaarrekening

Een jaarrekening is voor de meeste ondernemers verplicht. In dit jaarlijkse rapport is de balans-, verlies- en winstrekening uit de administratie opgenomen. Een jaarrekening is eigenlijk het financiële jaarverslag van uw bedrijf. En het mooie is: de cijfers laten niet alleen de financiële gezondheid van uw bedrijf zien, maar ook de handelswijze en visie van uw onderneming. Een jaarrekening maken is lastig, maar het analyseren van de cijfers is voor de meeste ondernemers nog veel ingewikkelder. NonStop stelt daarom uw jaarrekening samen en bespreekt vervolgens de uitkomsten met u. Deze analyse van de jaarrekening biedt inzicht in de mogelijkheden én kansen voor u en uw onderneming. Investeren in een goede jaarrekening is investeren in nieuwe kansen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst? Of wilt u uitbreiden en heeft u extra werknemers nodig? Dan is een goede loonadministratie van groot belang. NonStop helpt u daarom bij: het aanmelden als werkgever het opstellen van een arbeidsovereenkomst het registreren van werknemers salarisberekeningen journaalposten Ook hierbij geldt: u bepaalt of u de volledige loonadministratie aan ons overlaat of een deel daarvan. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag advies en zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Advies

Moeite met het opstellen van een ondernemingsplan? Benieuwd welke verzekeringen u nodig heeft voor uw onderneming? Of wilt u informatie over wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging? Naast de administratieve werkzaamheden geeft NonStop ook persoonlijk en professioneel advies. Advies over bedrijfsovernames, -beëindigingen, reorganisaties, belastingen en nieuwe wetgeving. Om u op weg te helpen of om ingewikkelde situaties op te lossen. Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u een oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Starters

Als startende ondernemer moet u heel wat regelen.
Inschrijven bij de Kamer van Koophandel, uitzoeken welke verzekeringen u nodig heeft en een ondernemingsplan opstellen.
Op de websites van de KvK en de Belastingdienst is
daarover veel informatie te vinden,
maar uiteindelijk moet u deze zaken wel allemaal zelf uitvoeren.
Zaken waarbij wij u graag professioneel begeleiden om goed van start te gaan.

NonStop kan u onder andere helpen bij:

  • uw inschrijving bij de KvK
  • het opstellen van een ondernemingsplan
  • het aanvragen van financiering
  • de administratie, boekhouding en loonadministratie

Laat u door ons adviseren over en begeleiden bij de eerste stappen die u moet nemen.
Juist die eerste stappen zijn erg belangrijk. Wij helpen u graag op weg naar een goed resultaat.
Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.